--> -->

Un nou transfer cerut la Dinamo: ”Urgent”


-->

Dusan Uhrin mai are nevoie urgent de încă un transfer pentru a salva echipa de la retrogradare. Cel puțin așa susține Florin Prunea, fost președinte la Dinamo.

”Trebuie să aducă urgent un fundaș central”

”Eu cred că lucrurile pot reveni pe un făgaș normal. Trece repede timpul și după o să joci cu Clinceni și Mediaș, important e să nu depinzi de meciul cu Clinceni. Dacă se află la două puncte distanță și bate Clinceni… O să fie mai ușor dacă o să ai mai multe variante. Se vede o îmbunătățire, dar e mult de lucrat la aceste greșeli.

Trebuie să aducă urgent un fundaș central care să fie punct ochit, punct lovit, nu să stea să îl antreneze. Să îl antreneze, să se rupă și după…”, a spus Florin Prunea pentru ProSport LIVE.

Duminică, 20 martie, de la ora 16:00, meci în Ștefan cel Mare

Dinamo se află pe locul 8 în clasamentul play-out-ului Ligii 1 după prima etapă, cu 9 puncte, la doar două în fața celor de la Academica Clinceni și la 6 în spatele lui CS Mioveni.

Pentru gruparea condusă de Dusan Uhrin urmează meciul cu Sepsi OSK din „Ștefan cel Mare”, duminică, 20 martie, ora 16.00, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport 1, Look Sport Plus și Telekom Sport.

Citește și:

La ce poți folosi uleiul de la Sfântul Maslu

-->
Previous Probleme pentru Mircea Lucescu în contextul războiului
Next Iuliu Mureșan criticat de un om din DDB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.