Și-a îndeplinit un vis: va semna cu FCSB


Dinamo se chinuie în Liga 2, în timp ce un fost dinamovist îi face pe fanii care l-au susținut să sufere. Deian Sorescu va ajunge la FCSB, conform lui Giovani Becali.

Deian Sorescu își vede un vis devenit realitate. Va semna cu FCSB, echipă care l-a mai dorit și în acum câțiva ani. Fostul dinamovist, acum la Rakow Czestochowa, în Polonia, va reveni în Liga 1. „Am discutat cu Gigi Becali. Ne-a spus că totul este OK. Cluburile s-au înțeles pentru transferul lui Sorescu. Asta era ultima pierdică. Jucătorul așteaptă redactarea contractului și îl va semna fără niciun fel de probleme. Cu Deian, FCSB se înțelesese de acum două zile”, a declarat impresarul pentru GSP.

La Dinamo, Sorescu a jucat între 2018-2022. A ajuns în tricoul roș-alb de la SSU Poli Timișoara, iar pentru Dinamo a evoluat în 134 de partide. A marcat de 29 de ori și a oferit 26 de pase decisive. În total, a strâns 11.091 minute la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare. Sorescu a plecat în ianuarie 2022 la Rakow pentru 800.000 de euro, supărat de tratamentul la care a fost supus de fani, după un meci de pomină de la Mioveni, pierdut cu 2-1 de Dinamo.

Foto: GSP

Previous Cum poți ajuta Dinamo foarte ușor
Next Drumul spre faliment, episodul Fabbrini

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *