Dinamo pregătește cel de-al șaselea transfer


Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo, continuă să primească jucători în cantonamentul de pregătire din Slovenia. În plus față de Cristian Costin și Dennis Politic, în echipa sa s-a alăturat și Kevin Ciubotaru, un tânăr de 19 ani, care ocupă postul de fundaș stânga. anunță GSP. În următoarele zile, acesta va fi supus unui proces de evaluare și testare.

Kevin Ciubotaru, născut în februarie 2004 la Roma, este un fundaș stânga care se alătură echipei Dinamo în calitate de jucător liber de contract, după ce și-a încheiat înțelegerea cu Rangers B.

Deși are 3 selecții pentru echipa națională a României la nivelul U15, una la U16 și una la U18, Ciubotaru nu a avut niciodată ocazia să joace în România.

Tânărul și-a început cariera în juniorat la echipa Ciampino Giovanili din Italia, iar mai târziu a evoluat pentru echipele de tineret ale Rapid Viena, Admira și TWL Elektra din Austria. Apoi, în iulie 2020, a semnat cu Parma U19. După un an, s-a alăturat proiectului de juniori Kinetic Academy în parteneriat cu Harris Academy Tottenham din Londra.

Începând din februarie 2022, Ciubotaru a evoluat pentru echipa sub 19 ani a lui Rangers. În prezent, fiind liber de contract, va fi supus unui proces de testare în perioada următoare sub îndrumarea lui Ovidiu Burcă.

Citeșe și:

Victor Rebengiuc, dezamăgit: „Pot să spun că sunt fericit într-o ţară condusă de Marcel Ciolacu?”

Previous Călăul lui FCSB a semnat cu Dinamo
Next Întălnire de ultima oră la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *