Revenire la meciul dintre U Cluj și Dinamo


-->

Dinamo va fi arbitrată de Ovidiu Hațegan, arbitru care a avut o pauză de 16 luni din arbitraj din cauza unor probleme de sănătate și este primul meci al ”câinilor” în care acesta este la centru după aproape 2 ani.

Centralul a revenit pe gazon la confruntarea dintre Universitatea Craiova și Oțelul Galați, scor 0-0, partidă pe care a condus-o fără probleme și fără să existe faze controversate.

Ovidiu Hațegan va conduce partida dintre Universitatea Cluj și Dinamo, aceasta reprezentând a doua partidă de la revenirea arbitrului. Hațegan va fi ajutat de către asistenții Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe, iar arbitrul de rezervă va fi Rareș Vidican. Arbitrul VAR va fi Radu Petrescu și arbitrul AVAR va fi Mircea Ardelean.

Ovidiu Hațegan a vorbit despre emoția pe care a simțit-o la revenirea pe gazon: „Am simțit căldura tuturor, m-am bucurat pentru revenire. A fost un moment foarte plăcut și emoționant.

După 16 luni, a fost un moment dificil în viața mea, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că sunt bine, probabil mi-a dat Dumnezeu un semn să fac o pauză.

Kyros, Federația… toată lumea a fost alături de mine și am clădit totul pentru a reveni. Medicii mi-au dat acest imbold, mi-au spus că pot reveni, doar să-mi pregătesc pașii așa cum trebuie. M-am pregătit, nu mi-am asumat niciun risc și mă bucur că sunt din nou în postura de arbitru”, a declarat Hațegan.

Citește și:

Mihaela Tatu a suferit de depresie: ”Am găsit bucurie în alte activități mai domoale”

Previous Al optulea transfer al verii
Next U Cluj-Dinamo, echipele probabile

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *