Informații importante despre transferuri


Dinamoviștii caută metode inedite să aducă jucători buni fără să plătească bani pe transferuri, dar nici scouteri care să urmărească tinere talente.

Gabriel Glăvan caută voluntari care să facă parte din departamentul de scouting. Se va face, evident, o triere, urmând ca norocoșii care vor îndeplini criteriile să se alăture echipei.

”Noi vom face un anunţ pe social media, după ce se încheie perioada de transferuri, prin care să căutăm noi scouteri voluntari. Vom face o filtrare şi vom forma o nouă echipă. Vom face asta şi la analiza de date şi la analiza video. Noi avem de câştigat, fiindcă acoperim un volum mai mare de informaţii, dar dăm şanse şi oamenilor să se educe şi să se dezvolte”, a explicat acesta, la emisiunea Dinamo 7/9.

Acesta a vorbit și despre cum s-au adaptat jucătorii care au fost aduși în această vară.

”Concluziile sunt medii. Ne aşteptam la un start dificil, ne aşteptam ca jucătorii să se adapteze destul de greu. Jucătorii nu sunt adaptaţi, nu sunt încă la condiţia fizică optimă. Sunt jucători care au venit şi care nu sunt la condiţii fizice optime. Este o perioadă destul de dificilă.

Puteam avea rezultate mai bune prin prisma jocului, pentru că eu consider că am arătat un joc bun. Jucătorii care au venit au stat o perioadă fără să facă antrenamente organizate cu echipa şi din pricina aceasta nu sunt la un nivel optim. Peste şase săptămâni, echipa va fi aşa cum ne dorim”, a declarat directorul sportiv al echipei din Ștefan cel Mare.

Citește și:

Cornel Dinu i-a desființat pe acționarii Red&White

Previous Cornel Dinu i-a desființat pe acționarii Red&White
Next Al optulea transfer al verii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *