Balthazar Pierret a semnat cu o altă echipă


Continuă seria despărțirilor de la Dinamo, iar „câinii” au primit recent vestea că a mai plecat un „stranier” de la echipă. Este vorba despre francezul Balthazar Pierret, mijlocaș defensiv de doar 22 de ani care în puținele meciuri pe care le-a jucat în Ștefan cel Mare a reușit să impresioneze.

După Dusan Celar, Thomas Chesneau, Segbe Azankpo, Jonathan Rodriguez, Baptiste Aloe și Mirko Ivanovski, de la Dinamo a mai plecat un „stranier”, poate cel mai apreciat de către fani în ultimele 6 luni.

Este vorba despre Balthazar Pierret, care și-a luat rămas bun deja de la „câini” și a anunțat că a semnat în Liga a II a din Franța, cu Quevilly Rouen.

„În primul rând, aș dori să mulțumesc lui Dinamo București pentru încrederea acordată în ultimele șase luni. De asemenea, aș dori să mulțumesc familiei mele și celor dragi pentru că m-au sprijinit în momentele dificile ale tinerei mele cariere. Cu nerăbdare de a prelua noi provocări colective și personale, mă alătur QRM în următorii doi ani. Sunt mândru să trec acest nou nivel care nu ar fi fost posibil fără sfaturile prețioase ale agenților mei. Sunt sigur că ne așteaptă un sezon minunat și frumos. Uniți pentru a câștiga împreună!”, a scris mijlocașul francez, pe pagina sa de Instagram.

În 17 meciuri jucate pentru Dinamo, Pierret a marcat două goluri. Acestea au fost înscrise sub forma unei duble, reușite în confruntarea FC Botoșani – Dinamo București 2-3, din data de 6 mai.

Citește și:

Moura rămâne fidel lui Dinamo: ”M-am înțeles”

Previous David Popovici va schimba istoria sportului mondial
Next S-a întors la București: „Ne-am înțeles”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *