Mutu l-a dorit pe Șumudică antrenor la Dinamo


Șumudică a avut șansa de a o antrena pe Dinamo. Se întâmpla în urmă cu câțiva ani, atunci când Adrian Mutu era președinte la Dinamo, iar Ionuț Negoiță era patronul echipei.

Acesta a fost invitat în emisiunea lui Victor Vrînceanu, la ProSport, unde a oferit aceste informații.

„Mutu alerga după mine când eram la Astra, voia să mă ia la Dinamo, era pe la birou cu Negoiță, i-am zis că îi dau răspunsul până seara, dar nu m-am dus”, a spus Marius Șumudică, la ProSport Live.

Povești și cu Adi Mutu

Adrian Mutu, antrenorul viitoarei adversare a lui Dinamo, a povestit cum a fost la Steaua, Rapid și Dinamo într-o singură zi.

„Cunoscuta poveste a mea, cu plecarea de la FC Argeș spre Steaua este că am ajuns la București, am fost cazat de Giovanni Becali la hotel și m-am culcat știind că trebuie să merg la Steaua.

Am primit telefon la 12 noaptea că mâine merg la Rapid. Am zis că bine, că e Copos, că nu știu ce. M-am culcat și când m-am trezit, ‘hai la Dinamo!’ Așa a fost. Dacă nu mă credeți, întrebați-l pe Giovanni.

I-am zis: ‘băi, Giovanni, numai tu știi ce vorbești pe acolo, ce negociezi’. A zis: ‘ce vrei, mă? Am luat ce e mai bun pentru tine’, în special financiar, din câte am înțeles eu.

Gigi Nețoiu a fost omul care a pus banii pe masă să mă ia. Uite că a fost bine, pentru că Dinamo și-a făcut atunci echipă puternică”, a spus Adrian Mutu la Digi Sport Special.

Citește și:

A luat 1.000 litri de motorină! Ce-a urmat

Previous Replici dure între Kiriță și Filip
Next Mircea Rednic apărat de Cristi Pulhac

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *