Mircea Rednic apărat de Cristi Pulhac


Declarațiile lui Rednic de zilele trecute a stârnit un val de critici (din partea lui Mureșan, Filip), dar acesta a primit foarte moarte multe aprobări, unii luându-i apărarea celui care a luat ultimul titlu cu Dinamo.

Unul dintre aceștia este și Cristi Pulhac (37 de ani), campion cu Dinamo în 2002 și 2007. Fostul fotbalist a analizat situația de la Dinamo înaintea primului meci din play-out, derby-ul cu Rapid.

„Dinamo e în situația asta de vreo doi ani. Nu mă așteptam la o pantă ascendentă. Acum un an s-a salvat din cauza pandemiei. Oamenii de la club trebuiau să facă un plan mai bun pentru a nu se repeta situația asta. Înțeleg că nu au bani de transferuri, dar am auzit că sunt jucători de la Dinamo plătiți și cu 6000-8000 de euro.

E un lucru îmbucurător că s-a implicat DDB, dar ceea ce nu înțeleg eu este de ce Iuliu Mureșan, Zăvăleanu și DDB nu găsesc un numitor comun. Lotul nu e cel mai rău. S-au schimbat nu mai știu câți antrenori, iar jucătorii sunt cam aceeași. Situația e chiar mai grea. Ajungem să rulăm toți antrenorii din Liga 1.

Eu cred că a fost o greșeală că Mircea Rednic a fost înlăturat. Toată lumea i-a dat în cap din cauza transferurilor, nu a jocului. Echipa juca. Acum, sincer, câți bani să iei din comisioane la Dinamo?”, a declarat Cristi Pulhac potrivit Realitatea Sportivă.

Speriat de baraj

„Pe mine mă sperie barajul. Mă sperie foarte tare. Sunt echipe din Liga a 2-a care investesc: U Cluj, Hermannstadt și Petrolul. Aș prefera ca U Cluj să promoveze direct” – Cristi Pulhac, ex-Dinamo

Citește și:

Modificare uriașă impusă de Uhrin

Previous Mutu l-a dorit pe Șumudică antrenor la Dinamo
Next Ce bani pot intra în conturile clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *