Mutu a fost aproape de o întoarcere


-->
Adrian Mutu (43 de ani) a preluat-o pe Rapid în luna martie, când l-a înlocuit pe Mihai Iosif, dar cu două luni mai devreme a fost la un pas să semneze cu Dinamo.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului din ”Ștefan cel Mare”, a dezvăluit, prezent la meciul de retragere a lui Adrian Mutu, că ajunsese la un acord cu tehnicianul, însă totul a căzut pentru că nu toți membrii conducerii echipei au fost de acord.

”Trebuie să vă spun că eu mi-am dorit foarte mult la un moment ca Adi Mutu să vină la Dinamo, negociaserăm deja un contract, lucrurile erau stabilite între mine și el. După Rednic a fost. Din păcate, lucrul ăsta nu s-a putut întâmpla pentru că susținerea trebuia să vină din mai multe părți.

Nu sunt eu cel care ia deciziile din punct de vedere sportiv. Lucrurile au căzut și iată ce a făcut Adi Mutu la Rapid. Îmi pare rău că nu a venit la Dinamo”, a declarat Răzvan Zăvăleanu conform DigiSport.

Foarte probabil, cel care s-a opus numirii lui Adrian Mutu a fost Iuliu Mureșan, cel care a insistat ca Flavius Stoican să fie numit după ce l-a demis pe Mircea Rednic.

Citește și:

Cruci pe geamandurile de pe litoralul românesc ca să sperie turiștii: ”Sinistru și morbid”

Previous Ionuț Negoiță se va implica iar la Dinamo
Next Ce spun rivalii despre retrogradarea echipei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *