--> -->

Marius Șumudică îi laudă pe fani: „Să aduci bani de acasă..”


-->
Dinamo este pe punctul de a se salva de la o retrogradare istorică, deși după meciul de la Mediaș nimeni nu mai avea nicio speranță. Meritul cel mai mare îl are antrenorul ceh, cel care a reușit să îi „trezească” pe jucători și să le explice ce ar însemna atât pentru ei, cât și pentru suporterii care mențin Dinamo în viață, o eventuală retrogradare.

Deși fără un patron în adevăratul sens al cuvântului, Dinamo este aproape și de o finală nesperată în Cupă României. Programul DDB prin intermediul suporterilor o țin pe Dinamo la suprafață, în ciuda multor critici venite în ultima vreme.

Marius Șumudică, rapidist convins, a vorbit aseară după meci și i-a lăudat pe fani. Nici el nu mai suportă să vadă Dinamo în această situație.

„Dinamo își are locul în prima ligă și chiar în play-off, dacă ar avea liniște, dacă ar avea finanțator. E ceva extraordinar ce fac suporterii lui Dinamo, e clar că e o echipă iubită, venerată.

Să aduci bani de acasă, de la familie în aceste momente pentru a susține un club de fotbal, e ceva extraordinar. Nu știu cât poate dura asta. Parcă vorbim despre o fantomă când zicem despre Cortacero, l-am văzut o dată. Pe noi, pe români, ne cam iau toți de proști.

Dacă în locul lui Cortacero era un român și făcea o d-asta, ce se întâmpla? Cred că eram distruși toți, ca nație. Noi l-am luat pe ăsta, că a venit din Spania, nici nu știam cine e.

Noi nu știm, e o enigmă tot ce se întâmplă la Dinamo. Nu știm dacă e clubul lui Cortacero, dacă e la DDB, dacă e la Negoiță încă. Ăsta e un personaj virtual, a apărut așa, e ca la emisiunea asta cu mască, fără mască”, a explicat Șumudică.

Citește și:

Declarații incredibile: „Se doreşte distrugerea clubului Dinamo”

-->
Previous Declarații incredibile: „Se doreşte distrugerea clubului Dinamo”
Next Veste mare pentru Dinamo: „Marți”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.