Ce a declarat Șumudică despre jocul lui Dinamo


Noul analist de la Digi Sport TV, Marius Șumudică, a comentat atât la pauză, cât și la finalul meciului partida dintre Rapid și Dinamo. Fostul antrenor al giuleștenilor este profund dezamăgit de atitudinea jucătorilor dinamoviști, învinși clar de Rapid.

„Am văzut o a doua repriză fără faze clare de gol. S-a văzut că ambele echipe suferă din punct de vedere al calității ofensive.

Mă uitam la Dinamo…Să n-ai un pic de atitudine, să nu-ți dorești să reușești ceva? Sau poate că nu-ți dorești! Nici măcar să nu poți să ajungi acolo? Mă așteptam la mai mult de la Dinamo.

Au fost niște greșeli impardonabile în prima repriză. Eu n-am văzut Dinamo atât de slabă. Modești din toate punctele de vedere. Nu-mi explic cum au ajuns astfel de jucători la această echipă”, a declarat Șumidică, la Digi Sport.

Șumudică râde de Figueiredo

La pauză, Șumudică a revenit asupra analizei sale: a recunoscut că s-a grăbit atunci când a anticipat un meci cu puține goluri: „Am căzut în capcană, am crezut că vor fi goluri puține. Să mă ierte Dumnezeu, nu știu cum a luat Dinamo acele goluri. Portarul putea s-o respingă cu capul. A șutat Bălan de la 30 de metri, nu înțeleg ce a făcut Figuieredo. Am nimerit cu fundașii centrali ai lui Dinamo, dar n-am nimerit-o în ceea ce privește golurile”

Citește și:

Harari: ”Rusia – benzinărie cu arme nucleare”

Previous Dusan Uhrin după înfrângerea cu Rapid: ”Realistic vorbind”
Next Răzvan Grădinaru: „Ne este frică”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *