Dinamoviștii, aproape de a semna cu un jucător care poate juca fundaș stânga!


Cosmin Contra îl aduce pe Karim Yoda și la Dinamo. După ce l-a luat pe mijlocașul de bandă stângă și la Getafe, ”Guriță” vrea să-i relanseze cariera fotbalistului de 28 de ani. Tot el l-a adus de la Astra Giurgiu în 2014, certându-se cu Dinu Gheorghe, președintele de atunci al clubului din România. Yoda se recuperează după o ruptură la ligamentele încrucișate, de aceea roș-albii vor mai întâi să vadă că jucătorul francez poate trece probele medicale. Dacă o va face, de-abia apoi va semna cu ”câinii”, urmând să fie împrumutat până în vara 2018.

Antrenorul dinamovist consideră că Yoda poate ajuta echipa. Și ceilalți jucători aduși în această vară de Contra au venit după probleme medicale. Salomao și Katsikas au arătat până acum că nu ar întâmpina dificultăți, Albin este în urmă cu pregătirea, întrucât a fost trecut o perioadă la echipa secundă. Dacă Yoda va semna cu Dinamo, bucureștenii și Getafe, clubul de care aparține, vor împărți salariul lunar în cote egale.

Conform fișei jucătorului de pe transfermarkt.de, Yoda poate evolua la nevoie și fundaș stânga. Ceea ce ar presupune că poate fi o soluție de luat în seamă în cazul în care Steliano Filip va pleca la Dinamo Kiev după confruntarea de la Bilbao.

Citește și:

Bawab n-a făcut deplasarea în Spania. Mai rămâne la Dinamo?

-->
Previous Bawab n-a făcut deplasarea în Spania. Mai rămâne la Dinamo?
Next Mircea Lucescu, noul selecționer al Turciei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *