Rapid insistă pentru Ahmed Bani


Dinamo are nevoie urgentă de bani pentru a reuși să supraviețuiască. Programul DDB pregătește un proiect care va fi anunțat în această săptămână, prin care doresc să strângă un milion de euro, bani necesari pentru existenta acestui club. Astfel, vânzarea oricăror jucători este necesară în aceste momente.

Rapid insistă pentru transferul mijlocașului Ahmed Bani (19 ani), de la Dinamo. Dinamo cere 200.000 de euro pentru a renunțat serviciile lui Ahmed Bani, având nevoie de bani pentru a depăși problemele financiare.

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, îl vrea cu orice preț pe Bani, astfel că Angelescu și Șucu sunt gata să accepte pretențiile lui Dinamo, din informațiile GSP.

Astfel, Rapid e pregătită să ofere 200.000 de euro, urmând ca în această săptămână să existe o întâlnire între cele două cluburi pentru a se stabili modul în care se vor achita banii.

În afară de Rapid, și FC Argeș îl vrea pe Bani, dar clubul piteștean nu dorește să achite o sumă de transfer.

Ahmed Bani este un produs al academiei clubului din „Ștefan cel Mare”. În recent încheiata ediție de Liga 1 a evoluat 28 de partide, reușind să ofere o pasă decisivă. Conform transfermarkt, internaționalul U20 este cotat la 150.000 de euro

„Dacă e o ofertă corespunzătoare pentru valoarea jucătorului ofertat, e posibil să fie vândut. Orice jucător e de vânzare. Nu numai Rapid, mai e și o altă echipă din prima ligă interesată de Bani”, a spus recent Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului.

Dacă Dinamo și Rapid vor ajunge la un acord, Ahmed Bani ar urma să aibă un salariu dublu în Giulești.

Crescut la Dinamo de Gabi Răduță, fostul șef al academiei „câinilor”, Ahmed Bani ar urma să primească 4.000 de euro pe lună la Rapid. Mijlocașul a pornit la Dinamo cu un salariu de 1.500 de lei, a urcat la 2.500 de lei, iar în prezent are 2.000 de euro, jumătate din cât îi promite Rapid.

Citește și:

Relația Valentinei Pelinel cu ceilalți copii ai lui Cristi Borcea: ”Natural”

Previous Vești bune în privința stadionului nou
Next Răducioiu a vorbit despre viitorul său

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *