Adrian Mutu despre situația de la Dinamo: „Milioane bune”


Adrian Mutu a fost în această dimineață invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a analizat problemele de la Dinamo.

Formația lui Mircea Rednic se află în criză de rezultate în Liga 1, iar fostul atacant și președinte la clubul din „Ștefan cel Mare” spune că este nevoie de un finanțator puternic la echipă, nu doar de ajutorul financiar pe care-l dau fanii.

„Situația la Dinamo nu e așa cum și-ar dori fanii. Nu e foarte bună. Rezultate nu sunt cele dorite, chiar dacă sunt jucători buni. Clubul trece prin poate cea mai neagră situație din istoria clubului. Mircea Rednic e într-o postură delicată. Sper ca la Dinamo să se liniștească apele și clubul să aibă din nou siguranță.

Poate să plece de la zero, dacă nu cumva acum e în punctul zero. Dar pentru a construi îți trebuie o bază solidă.

Dinamo ori există la un nivel înalt, ori va fi foarte greu. Nu poți ține clubul la mijlocul clasamentului sau unde e acum. Ori e la nivelul cel mai înalt, ori nu e deloc! E nevoie de milioane bune pentru a readuce clubul acolo unde a fost.

Dar nu se înghesuie nimeni, Dinamo e un club foarte greu. Nu știu dacă sunt lucrurile atât de clare încât să atragă investitori. Ar fi bine ca cineva să vină, iar campionatul să fie iar spectaculos”, a declarat Adrian Mutu.

Citește și:

FOTO/VIDEO Alege culoarea, spectacol electrizant la Circul Metropolitan București: ”Culorile vieții”

Previous Veste mare pentru suporteri. Anunțul PCH
Next Plecare de ultimă oră de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *