Burcă, răspuns despre demisie: ”Nu mă abat”


-->

Dinamo a reușit doar o remiză cu Poli Iași, 0-0, pe Național Arena și este într-o situație foarte complicată în Liga 1. Pus în fața unei întrebări frontale – dacă intenționează să continue munca începută în 2022 sau să „abdice” – Burcă a fost ferm:

Da! (n.r. – întrebat dacă va continua munca la Dinamo). Am apărut în fotbalul românesc și vreau să propun altceva. Dincolo de întrebarea dacă sunt un antrenor bun sau rău, vreau să rămân un om bun. Nu vreau să mă abat nicio secundă de la clubul meu”, a declarat Ovidiu Burcă, la finalul partidei cu Poli Iași.

”Ca o primă impresie, am avut câteva situații de poartă, am împins jocul spre poarta lor. Simt că pe jucători îi apasă situația, văd prea multă crispare. Tribunele au contestat jocul, iar asta s-a văzut în exprimarea noastră. I-am simți pe băieți puțin crispați.

Ne-a lipsit golul, am avut câteva situații și șuturi, dar, din păcate, tot n-am reușit să înscriem.

E un mare plus că n-am luat gol, mai ales că jucam împotriva unei echipe bune, cu o tranziție foarte bună. Am împins meciul către poarta lor și mă bucur că n-am luat gol. Sunt mulțumit de acest aspect, rămâne plusul după acest meci.

Țineți cont că s-a schimbat liga, fotbalul e diferit în Liga 1 față de cum era în liga secundă. Jucătorii nu mai pot realiza ceea ce făceau în Liga 2. Dar nu uitați că Ghezali a fost mult timp accidentat. E un jucător special, care are nevoie de dragoste, încredere. Are nevoie de puțin timp pentru a-și intra în ritm, dar cred că e la o vârstă în care încă are o marjă de progres.

Eu am avut de gestionat o situație foarte complexă. Am avut restricție la transferuri, jucătorii au venit pe parcurs, am avut acele meciuri infernale la început, plus că niciodată n-am reușit să aliniem cel mai bun prim 11. S-a pierdut încrederea, s-au pierdut meciuri, dar eu cred că echipa are capacitatea de a întoarce situația”.

Când pierzi, ești un pic singur, ca antrenor. Oamenii și-au pierdut răbdarea, toată lumea vrea ca echipa să câștige. Suporterii nu sunt obișnuiți ca echipa să piardă. Repet, eu cred că echipa are capacitatea de a întoarce situația. Îmi place să trăiesc ancorat în prezent și știu că în viață trebuie să privești doar înainte. Băieții au luptat astăzi, chiar dacă am pasat mult”, a declarat Ovidiu Burcă.

Citește și:

Cât cheltuie Primăria Capitalei pentru Crăciun 2023. Anunțul lui Nicușor Dan

Previous Chin cu Iașiul. Dinamo, fără succes din august
Next 9 la rând fără succes. Egal rușinos la Oradea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *