Game over pentru Burcă. De ce depinde totul


-->

Dinamo a ajuns într-un moment critic pe care mulți îl anticipau. Fără transferuri de valoare, echipa din Ștefan cel Mare nu poate face față în Liga 1. Dar chiar dacă Ovidiu Burcă a rezistat până acum, dacă nu câștigă cu Poli Iași, va fi schimbat.

Ovidiu Burcă, cel mai longeviv antrenor al lui Dinamo din ultimul deceniu, se află într-un punct extrem de delicat al mandatului său. Strategia alcătuită în vară s-a dovedit a fi un eșec, iar suporterii și-au pierdut răbdarea cu omul care i-a readus pe „câini” pe prima scenă.

Vineri seara, pe Arena Națională, contra Politehnici Iași, un adversar care le-a dat fiori dinamoviștilor la „matineu” – 3 eșecuri în 3 meciuri – s-ar putea scrie ultima pagină a aventurii lui Burcă la Dinamo. Chiar dacă tehnicianul n-o recunoaște, demiterea pare o amenințare mai palpabilă ca oricând.

”Nu știu dacă este meci decisiv cu Iași, dar e un meci care ne va da o realitate a lucrurilor.

Este un meci cu o formație care a promovat anul acesta, a schimbat mulți jucători, cunoaștem antrenorul. Nu pun eticheta de decisiv, dar va fi un meci cu mare încărcătură”, a declarat Ovidiu Burcă.

Citește și:

Una dintre cauzele depresiei, explicată în duminica de astăzi

 

Previous Miliardarul care ar fi putut prelua Dinamo
Next Eugen Voicu a găsit vinovatul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *