Unde vrea Burcă să joace meciul cu Farul Constanța


După meciul cu FC U Craiova de pe National Arena, Dinamo va fi nevoită să se mute din București pentru meciul cu Farul Constanța. Ovidiu Burcă a fost ieri în direct la Radio Dinamo și a anunțat unde ar putea juca echipa partida din etapa a zecea.

”Știm că nu putem juca meciul cu Farul acolo, la Târgoviște poate fi opțiune, este relativ aproape de București, este o comunitate mare de dinamoviști, prima opțiune este Târgoviște, nu știu dacă sunt alte opțiuni.

La Arcul de Triumf înțeleg că s-au făcut lucrări de mentenanță, iarba are nevoie de ciclu de germinare, nu crește peste noapte. Au fost aceste călduri și probabil sunt sufocante pentru gazon, e dificil să îl păstrezi. La Săftica avem și noi anumite probleme, încercăm în zilele următoare să luăm niște măsuri, să facem lucrări de mentenanță și noi.”, a explicat Ovidiu Burcă la Radio Dinamo1948.

Burcă despre meciul cu Craiova

”Întâlnim o echipă foarte bună, i-am urmărit foarte mult în sezonul acesta, ei au evoluat mereu cu o etapă înainte cu adversarii pe care noi urmă să îi întâlnim. Urmărindu-i, mi se părea incredibil cum puteau să piardă puncte, au calitate individuală extraordinară, au jucători foarte buni aduși, de mare calitate, Chițu, Bauza, Lacroix, adus acum cu un C.V. extraordinară, calitate individuală foarte bună.

A avut timp să se așeze, poate că la nivelul băncii tehnice, a existat mereu această schimbare. Un meci cu atât mai greu, echipa joacă un fotbal funcțional, ei au găsit între ei o dinamică, sunt foarte imprevizibili, e foarte complicat, am crescut nivelul. Sperăm să vină într-un număr cât mai mare fanii, să ne susțină, când au fost în spatele nostru, au dat forță, curaj, așa sper să fie și de această dată.”, a spus Ovidiu Burcă în direct la Radio Dinamo1948.

,,Aduceți-vă minte ultimul meci pe Arenă, câtă energie, ce conexiune am putut avea, ne-au împins de la spate, aș vrea să mai văd același entuziasm, să văd aceeași dorință, de a vedea aceeași energie. Eu insist și i-aș ruga să vină în număr cât mai mare, ne-ar ajuta și ne-ar împinge de la spate.”, a mai transmis antrenorul lui Dinamo.

,,Craiova are anumite lucruri destul de clare, dar au și libertate de exprimare, lucrul asta îi face imprevizibili, destul de periculoși, au calitate individuală foarte bună. Fiecare jucător luat în parte știe ce să facă cu mingea, jucători talentați, valoroși.

Citește și:

Sărbătoare mare la mănăstirea Prislop

Previous Scos din joc: ”Am fost foarte supărat”
Next Noul acționar al lui Dinamo: ”Sunt dinamovist de mic”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *