Burcă despre demisie: ”Vă rog frumos”


-->

Înainte de meciul cu Oțelul Galați, în contextul în care nou-promovata Dinamo se clasează pe penultimul loc în Superliga, Ovidiu Burcă a fost întrebat despre o posibilă demisie, însă antrenorul „câinilor roșii” a reacționat dur. Tehnicianul formației din Ștefan cel Mare, vizibil iritat de întrebarea care i se tot pune, a transmis că ar mai vrea să i se dea puțin timp pentru a pune lucrurile pe picioare, scrie prosport.ro.

”Nu simt că am postul în pericol. Cred că e mult prea devreme să facem astfel de discuții. Eu cred că e prea devreme și cred că sunt în asentimentul conducerii. Eu am spus de la bun început că nu va fi ușor. Va fi mult mai greu decât începutul din Liga 2.

Știți foarte bine că au venit jucătorii destul de târziu și n-are rost să mai spun toate schimbările de la o ligă la alta. Eu cred că e nevoie de puțină răbdare. Demisia? Dați-mi puțin timp, vă rog frumos. Se discută prea mult despre lucrul ăsta. Nu știu ce ședință e acum, nu cred că se discută veți auzi despre schimbări tehnice”, a spus Ovidiu Burcă.

Citește și:

Corectitudinea unui dinamovist: ”A fost penalty”

 

Previous 4 jucători importanți lipsesc cu Oțelul
Next Oțelul-Dinamo, echipele probabile și cotele

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *