Rednic, la Dinamo? În ce condiții poate veni plus declarații după ultima înfrângere


Mircea Rednic este în continuare dorit de suporterii lui Dinamo să vină să salveze echipa alături de ei. De fapt, ”Puriul” și fata acestuia, Luana, sunt membrii DDB vechi, iar fanii au avut mai multe discuții cu el pentru a veni la Dinamo, una dintre condițiile antrenorului fiind să plece Bălănescu și să nu mai aibă nicio treabă cu Ionuț Negoiță.

În acest moment, cele două condiții s-au îndeplinit, dar mai trebuie și ca acțiunile deținute acum de Cortacero să fie preluate definitiv de către suporteri. În aceste condiții, Rednic ar accepta să vină să fie un fel de manager general, dar și mini-investitor să țină echipa pe linia de plutire, cum a făcut-o oricum în ultimul său mandat în Ștefan cel Mare.

Rednic este în acest moment la Viitorul Constanța, dar nu se știe cât va mai rămâne exact la Malul Mării în cazul în care rezultatele nu vor veni. Sâmbătă seara au suferit un eșec cu Gaz Metan, 1-0, dar constănțenii sunt deocamdată în grafic pentru a prinde play-off-ul, fiind la doar 3 puncte de Chindia Târgoviște, care este pe locul 6.

”Am intrat în jocul lor, ei și-au văzut interesul, au întrerupt foarte mult jocul, aproape la fiecare fază cădea câte unul, venea targa, cârcei… Bine, nu trebuie să ne uităm la jocul lor. Am adus mingea în fața porții, nu am atacat cum ar trebui. Nu am fost acolo nici ca prezență. Am irosit foarte multe situații.

Sunt în perioada în care trebuie să evaluez lotul, jucătorii, vedeți că echipa suferă. Au probleme din punct de vedere fizic, au făcut eforturi foarte mari în perioada asta. Vine vacanța, sper ca după aceea să reușim să punem lucrurile la punct. Ne liniștim acum, după acest meci, că toată lumea e supărată.

Normal, trebuie să fie schimbări, trebuie să aducem un plus. Jucătorii care au venit nu au adus un plus, poate doar Luckassen. Trebuie să avem concurență pe posturi. Nu ar fi bine acum să începem să criticăm un jucător sau altul. Rezultatele sunt proaste, toată lumea e de vină, inclusiv antrenorul, pentru că nu am reușit să găsesc formula ideală. Sunt inexplicabile atât de multe probleme musculare. Chiar dacă a fost o perioadă grea cu COVID-ul, am avut jucători care au făcut pauză, dar asta nu e o scuză.

Filosofia e aceeași, dar nu avem aceeași jucători. Trebuie să avem și răbdare cu ei”, a spus Mircea Rednic, la flash-interviurile de după meci.

Citește și:

IPS Teofan despre Crăciunul în pandemie: ”Ce-i folosește omului?”

Previous Daniel Popa a dat cărțile pe față referitor la spanioli: ”Asta vreau”
Next Academica Clinceni-Dinamo, echipe probabile în ultimul meci din an pentru "câini"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *