Mircea Rednic: ”Trebuie să credem”


-->

Fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, a vorbit despre meciul naționalei câștigat împotriva Belarusului, 2-1, pe Arena Națională. Acesta este mulțumit de rezultat și îl susține pe Edi Iordănescu.

”O primă repriză foarte bună, mi-a plăcut. E normal, cu emoții, mai ales că puneți voi presiune pe antrenori, pe jucători. Sunt 3 puncte importante. Bine că n-a câștigat Kosovo, deci suntem în grafic. La cum s-a jucat Israel – Kosovo, e nesperat rezultatul. Ăsta e fotbalul.

Lasă că e bine, că oricum i-am criticat pe ai noștri că nu au jucat, că trebuia să le dăm 4 sau 5 celor din Andorra și uite că Kosovo a făcut egal cu ei. Important e ca noi să câștigăm cu ei.

Avem 6 puncte, haideți să fim și pozitivi. Au fost și schimbări, mai ales de la meciul trecut. Chiar mi-a plăcut prima repriză. A doua repriză, nu știu, așa suntem noi, nemulțumiți.

Elveția, ați văzut că i-a prins și le-a dat 5. La cum a jucat Belarus, chiar vorbeam cu prietenii mei și spuneam că parcă sunt mai slabi ca Andorra. Am câștigat cu emoții.

Stanciu mi-a plăcut, Burcă mi-a plăcut. Trebuie să credem, e important pentru imaginea fotbalului românesc, nu ne-am mai calificat de nu știu când la un Mondial sau European”, a spus Mircea Rednic.

Citește și:

6 din 6! Victorie cu Belarus, emoții pe final

Previous 6 din 6! Victorie cu Belarus, emoții pe final
Next Dezvăluiri tari despre noii acționari: ”Doar atât și-a luat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *