Episod cu Rednic: ”Am rămas cu niște idei”


Mircea Rednic este unul dintre cei mai apreciați antrenori pe care i-a avut Dinamo și ultimul care a reușit un titlu cu formația din Ștefan cel Mare. Valentin Lazăr povestește un episod cu ”Puriul”.

”Am avut ceva conflicte cu dânsul. Avea un stil al lui de te făcea frumos. Dar este unul dintre antrenorii de la care am rămas cu niște idei pe fotbal. E un antrenor bun, care a realizat performanță. Țin minte că, mai demult, m-a trimis la o conferință de presă și apoi, înaintea jocului, m-a exclus din lot. Aveam cantonament cu două zile înainte de meci, iar la ora 11:00, înaintea jocului, m-a trimis să mă antrenez singur”, a declarat Valentin Lazăr pentru gsp.ro.

Acesta a povestit și cum a reușit să-l impresioneze Ioan Andone:

”Top! Eram în capul listei să fiu dat afară când a venit la echipă. Nea Ando a schimbat foaia și a spus că echipa va începe cu mine: în 6 luni am explodat și am prins transferul în străinătate! A fost cel mai apropiat antrenor de mine. Când eram în capul listei să fiu dat afară, a venit și mi-a dat încredere. Am dat goluri, 8-9 pase de gol, apoi am prins transferul. Clar, el este cel mai bun antrenor pentru mine”.

Citește și:

A adus Barcelona la București și anunță că poate ajuta Dinamo în anumite condiții: ”Pot să susțin”

Previous Cresc datoriile lui Dinamo
Next SOLD OUT ”Ca pâinea caldă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *