„FC Dinamo 1948 e sortită falimentului!”


Proiectul CS Dinamo începe să fie atractiv pentru din ce în ce mai mulți dinamoviști cu pedigree și n-ar fi de mirare ca trendul să devină și mai vizibil în perioada următoare, după ce echipa aflată în subordinea Ministerului de Interne a promovat în Liga 3.

Nume precum Lupu, Dănciulescu, Marius Niculae sau Iftodi au deja diverse funcții în cadrul clubului susținut de MAI, iar ultimul personaj cu greutate prezent în anturajul echipei este Constantin Anghelache, 76 de ani.

Anghelache a fost surpins sâmbătă seara pe stadionul din Ștefan cel Mare, unde, alături de Dănuț Lupu, a luat parte la fotografia de grup a jucătorilor care au promovat în Liga 3.

Contactat de GSP.ro, Constantin Anghelache a lămurit apariția sa la meciul de sâmbătă.

„Am fost la meci, dar n-am mers la nicio petrecere. Eu am mai trecut pe la meciurile lui CS Dinamo și când era în Liga 4. Aseară am fost să văd ce joacă această echipă. Am făcut și poză cu ei, nu mă ascund, sunt un om transparent. Puteam să stau sus, dar m-am dus între oameni, că oamenii mă iubesc.

(…) Înțeleg că au existat anumite discuții între domnul Zăvăleanu si domnul Ionuț Popa (n.r. – președintele Clubului Sportiv), dar n-au ajuns la o înțelegere. De ce? Domnul Zăvăleanu ar veni la CS Dinamo cu datorii de 8 milioane de euro, datorii care nu ar fi admise.

Dar lucrurile nu sunt clare. Ce e clar e că CS Dinamo va continua în Liga 3, vedem ce va urma apoi, când va fi gata și stadionul. Mai sunt doi ani de analiză și interpretare a situațiilor, mai ales în contextul în care, o spun cu mare tristețe, FC Dinamo 1948 e sortită falimentului! Dinamo 1948 n-are nicio șansă să revină în Liga 1. Mai degrabă va falimenta!”, a declarat Anghelache, în exclusiviatate pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Marea ruptură! ”Noi suntem Dinamo”

Previous Oficialii au luat o decizie radicală
Next Când va începe demolarea stadionul vechi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *