--> -->

Leo Grozavu s-a răzbunat pe Dinamo: ”Eu voiam” Mesaj pentru Contra


-->
Leo Grozavu a fost umilit în vara lui 2019, după ce Eugen Neagoe a fost dat afară de la Dinamo din cauza startului prost de sezon, dar și a problemelor cu inima pe care le-a avut. Atunci el a fost chemat de Florin Prunea la București, dar Ionuț Negoiță a refuzat să se mai întâlnească cu el.

”M-a sunat Florin Prunea și mi-a spus că-i pare rău. Ei s-au grăbit. Așa se fac lucrurile în România, pe repede înainte. Trebuia să aștepte, să merg să văd meciul de la Cluj, să-mi fac o idee despre jucători. Pe unii nici nu-i cunosc. N-am fost dorit probabil de Ionuț Negoiță. Dar eu o să le demonstrez cândva celor care n-au avut încredere în mine și care s-au luat doar după ce au auzit că nu este așa și că eu eram un antrenor profesionist care veneam să ajut Dinamo.

Dar nouă ne plac oamenii care se potrivesc zicalei asteia: „Înăuntru e vopsit gardul, înăuntru leopardul”. Îmi pare rău, dar în acest moment nu există nicio șansă să mai vin la Dinamo. Eu voiam un proiect serios, profesionist, nu să stau o lună la Dinamo. Că nu pot face minuni peste noapte cu un lot care nu-i format și nici pregătit de mine”, a declarat Leo Grozavu pe 26 iulie, pentru doardinamo.ro.

Leo Grozavu însă l-a apărat aseară pe Cosmin Contra.

„Dinamo e un club mare, acolo unde e presiune în fiecare moment. La Sepsi e altceva, nu pune nimeni presiune, pregătim totul în liniște și contează lucrurile astea. Asta e normalitatea, nu să punem azi un antrenor și vrem să câștige Champions League. Eu de asta cred că suferim în fotbalul românesc, pentru că nu e răbdare”, a explicat antrenorul lui Sepsi după ce i-a bătut aseară pe ”câini” cu 2-0.

Citește și:

Cele 10 porunci ale poporului român scrise într-un ziar din 1930

-->
Previous Andrei Gerea, reacție și cerere oficială pentru Cortacero: ”Așteptăm”
Next Cosmin Contra ar putea pleca. Favoritul pentru a-l înlocui pe fostul selecționer

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.