Andrei Gerea, reacție și cerere oficială pentru Cortacero: ”Așteptăm”


Unul dintre membri de Elită ai Programului DDB, cel care a salvat clubul de la faliment, a avut astăzi o reacție despre ce se întâmplă în acest moment la Dinamo și-i cere lui Pablo Cortacero să arate banii.

”Oamenii aceștia din Spania trebuie să fie mult mai transparenți și să le ofere fanilor explicații. Noi așteptăm să vedem banii! Sigur, toți suporterii sunt îngrijorați, nu doar cei din Program DDB. Poate că suporterii ar fi trebuit să se intereseze mai mult ce este cu acești spanioli. DDB trebuie să arate acum cu adevărat că este acționar la Dinamo și să-i convoace la o ședință pe spanioli. Nu vreau să spun mai multe deocamdată”, a spus Andrei Gerea, membru DDB, pentru ProSport.

Politicianul nu se aștepta ca Dinamo să arate atât de rău cu Sepsi, care s-a impus sâmbătă cu 2-0.

„Dinamo a mai trecut prin momente grele, dar a revenit de fiecare dată. Echipa nu e legată, iar mulți dintre jucători au venit la Dinamo după o lungă perioadă de insuccese. Mă așteptam la mai mult, iar declarațiile lui Contra sunt elcovente, este exact ceea ce simțim și noi”, a mai afirmat Gerea, care a fost de la început sceptic cu privirea la proiectul lui Dinamo.

Citește și:

Leo Grozavu s-a răzbunat pe Dinamo: ”Eu voiam” Mesaj pentru Contra

-->
Previous Contra, apărat: ”El trebuie să continue” Soluțiile propuse
Next Leo Grozavu s-a răzbunat pe Dinamo: ”Eu voiam” Mesaj pentru Contra

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *