--> -->

Leo Grozavu dorit de Dinamo. Răspunsul antrenorului


-->
Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului Dinamo, și Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, caută de zor înlocuitor pentru Mircea Rednic și s-au oprit pentru o clipă la varianta Leo Grozavu.

Ultima dată antrenor la Sepsi Sfântu Gheorghe, în perioada noiembrie 2019 – septembrie 2021, Leo Grozavu a fost contactat de către conducerea lui Dinamo pentru a discuta cu privire la o posibilă numire pe banca tehnică a lui Dinamo.

Sursele ProSport informează că Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu l-au contactat pe Leo Grozavu, însă antrenorul a refuzat oferta venită din partea lui Dinamo.

Leo Grozavu fuge de instabilitatea din „Ștefan cel Mare” și le-a spus verde în față acest lucru celor de la Dinamo.

„Îmi pare rău, dar nu e pentru mine haosul de la Dinamo. Nici nu are rost să purtăm discuții, pentru că eu nu pot lucra într-un astfel de mediu”, le-a transmis Leo Grozavu celor din conducerea lui Dinamo.

După despărțirea de Sepsi Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu ar fi fost dorit și de către FC U Craiova, echipă care se despărțise de Adrian Mutu la momentul respectiv.

Remiza cu FC U Craiova, scor 0-0, din etapa cu numărul 17 din Liga 1, i-ar fi fost fatală lui Mircea Rednic, astfel că cei din conducerea lui Dinamo se gândesc serios să îl îndepărteze de pe banca tehnică a „câinilor”.

Citește și:

Ion Iliescu rupe tăcerea și lansează un atac necruțător: ”Mă uit, cu nedumerire, și nu înțeleg”

-->
Previous Mircea Rednic a vorbit despre demitere: "Zici că am luat Barcelona"
Next S-a decis soarta lui Mircea Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.