--> -->

Mircea Rednic anunță cine îi poate lua locul la Dinamo


-->
Mircea Rednic este de părere că antrenorii cu experiență nu sunt tentați să o preia pe Dinamo în acest moment din cauza situației de la club, dar crede că un tehnician tânăr, aflat la început de drum, ar avea doar de câștigat.

„Puriul” a reacționat după discuțiile din ultimele zile, când s-a vehiculat că oficialii lui Dinamo vor să îl înlocuiască. Mircea Rednic l-a dat exemplu pe Leo Grozavu, care a anunțat că nu este tentat să preia o echipă care este într-o situație atât de incertă, dar spune că la Dinamo este doar aparent haos.

Mircea Rednic este de părere că Dinamo este o echipă foarte atractivă pentru tehnicieni, nu însă și în această perioadă, când clubul se află în insolvență. „Puriul” spune, însă, că lucrurile sunt acum pe linia de plutire, și că doar din exterior pare că situația este haotică.

„Aţi văzut ce a zis Leo Grozavu? Că e haos! Că nu vine! Nu e haos! Lucrurile, de când s-a intrat în insolvenţă, sunt normale. La noi nu e haos, dar aşa se vede din afară. Cine nu şi-ar dori să antreneze Dinamo? Dar nu în situaţia asta, pentru că responsabilitatea e mare. Poate să preia un antrenor care e la început de carieră şi care chiar nu are nimic de pierdut. Şi are numai de câştigat că are în CV că a lucrat la Dinamo”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Biserica Ortodoxă Română despre certificatul verde în biserică: ”Necondiționat!”

-->
Previous Parteneriat între Dinamo București și Dinamo Kiev
Next Clauza specială în contractul lui Mircea Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.