Ce jucător l-ar putea înlocui pe Ciubotaru


-->
Dinamo a suferit o pierdere în persoana lui Kevin Ciubotaru (19 ani), fotbalistul care s-a antrenat cu echipa în cantonamentul din Slovenia. După întoarcerea la București, oficialii au cerut teste medicale suplimentare și au încercat să negocieze cu Rangers, clubul la care acesta era legitimat. Între timp, Kevin a decis să semneze cu Hermannstadt, echipa la care crede că va avea mai multe șanse de a juca. Astfel, alt tânăr crescut în străinătate ar putea veni să joace sub comanda lui Ovidiu Burcă.

După ce legitimarea lui Ciubotaru la Dinamo nu s-a concretizat, următorul pe lista de interes a „câinilor” este Bogdan Marian (18 ani), un alt tânăr român crescut în străinătate. Acesta este liber de contract și și-a format abilitățile fotbalistice în Anglia, la Watford. De interesul lui Dinamo pentru Marian am scos și noi în urmă cu câteva săptămâni. După acele vești, Bogdan Marian a confirmat că există negocieri cu echipa din București printr-o scurtă declarație acordată pentru sport.ro.

M-am dus la Leicester City, mă antrenez cu ei, cu U21, pentru că vor să-mi ofere un contract. Încă aștept și o ofertă de la Dinamo. Trebuia să merg în cantonamentul lor din Slovenia, dar până la urmă nu m-am mai dus.” – Bogdan Marian, 28 iunie.

Bogdan Marian (foto jos) poate acoperi toată banda stângă, atât mijlocaș/winger, cât și fundaș. Românul din Baia Mare a fost, timp de 11 ani, jucătorul lui Watford, formație din Championship. Acesta are, însă, o poveste interesantă. Timp de aproape un deceniu a apărat buturile echipei din Albion. Totuși, la 17 ani, după retrogradarea echipei în eșalonul secund, a devenit jucător de câmp. A fost utilizat, preponderent, ca fundaș stânga.

CItește și:

Gestul impresionant al unui român, în Grecia. Polițiștii nu se așteptau: ”Este un lucru rar”

Previous OFICIAL: Al șaptelea transfer la Dinamo
Next Dinamo aduce un jucător din prima ligă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *