Laude din partea rivalilor pentru Dinamo


La finalul meciului dintre Dinamo și Poli Iași, terminat 0-0, Mihai Stoica a analizat situația de la formația alb-roșie și i-a lăudat pe elevii lui Zeljko Kopic.

Eu zic că Dinamo e de prima jumătate de play-out, nu ar trebui să aibă emoţii (n.r. – în lupta pentru salvarea de la retrogradare).

Ceea ce am remarcat în ultimul timp la Dinamo este că acasă a început să devină mai puternică. Pot să pună presiune pe stadionul ăla (n.r- Arcul de Triumf), iar suporterii umplu stadionul. OK, sunt 8.000 de locuri, dar înainte nu veneau. Acum a devenit o atracţie pentru suporterii dinamovişti, iar ei nu sunt cetăţeni, ei vin la meci şi încurajează echipa, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Laude și de la Cornel Sfaițer

„Am întâlnit o echipă mult schimbată în bine, trebuie să recunoaştem.
Eu cred că Dinamo se va salva. Ceea ce a arătat Dinamo în ultimele meciuri, cu excepţia celui cu CFR, în prima repriză… Cred că e mult schimbată în bine. Joacă pe cartea atacului și are un antrenor bun, echilibrat.

E o echipă care e susţinută şi în provincie, şi în Bucureşti şi cred că ne batem cu Dinamo până în ultima clipă.

Am suferit ca joc şi sincer cred că e primul joc de la care speram să se termine în minutul 80. Pun pe seama presiunii rezultatul. Am pierdut şi noi alte puncte, în ultima jumătate de oră am fost şi noi dominaţi. Mai avem o deplasare la Galaţi care e importantă, unde echipa va avea timp să-şi revină fizic, ca să fim mai agresivi.”, a spus Cornel Șfaițer la OrangeSport.

Citește și:

Vlad Pascu cere arest la domiciliu: „Vreau să dau la facultate”. Decizia Tribunalului Constanța

Previous Festival de ratări dinamoviste la Iași
Next Veste uriașă pentru Zeljko Kopic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *