Ciubotaru nu va mai semna cu Dinamo


-->
Kevin Ciubotaru nu va mai juca pentru Dinamo! Fundașul care a fost testat de echipa din București în ultimele săptămâni, inclusiv în cantonamentul din Slovenia, urmează să devină în curând jucătorul echipei Hermannstadt, potrivit surselor GSP.ro. Întârzierile repetate ale clubului l-au costat pe fotbalistul în vârstă de 19 ani, care a decis să semneze cu o altă echipă din Superligă.

Deși inițial părea aproape cert că Kevin Ciubotaru va fi transferat la Dinamo, situația s-a schimbat radical în ultimele zile. Astfel, oficialii lui Dinamo, condus de Ovidiu Burcă, au rămas fără jucătorul pe care l-au testat de mai multe ori în această vară.

Motivul invocat a fost o problemă medicală mai veche a jucătorului, o hernie suferită în timpul perioadei petrecute în Scoția.

Cu toate că specialiștii consultați au asigurat că Kevin Ciubotaru este apt pentru joc și că problema medicală nu mai reprezintă o preocupare, Dinamo a ezitat să-i ofere contractul.

Această întârziere a deranjat reprezentanții fotbalistului, care au acuzat echipa Dinamo de lentoare în procesul de legitimare a lui Ciubotaru în ultimele două săptămâni.

În cele din urmă, jucătorul și-a schimbat direcția și a decis să semneze cu echipa Hermannstadt, unde va ajunge până cel târziu vineri. Două cluburi din Europa, Rapid Viena și o echipă din a doua ligă franceză, au arătat interes în a-l testa pe Ciubotaru, dar el a preferat oferta concretă a echipei Hermannstadt, ajungând la un acord verbal cu aceștia.

Citește și:

Cum este atmosfera la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Pe cine poți întâlni și ce spectacole sunt

 

Previous Anunț excelent pentru fotbaliștii lui Burcă
Next OFICIAL: Al șaptelea transfer la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *