Cine va semna azi cu Dinamo


Kevin Ciubotaru, un tânăr în vârstă de 19 ani, a fost adus recent la Dinamo în calitate de fundaș stânga, iar conform surselor de la GSP.ro, afacerea se va oficializa în ziua de luni.

Fotbalistul a trecut cu succes atât de probele de joc, cât și de vizita medicală, iar rezultatele au fost satisfăcătoare. Semnătura pentru un contract pe doi ani va fi pusă azi.

Kevin Ciubotaru poate juca ca fundaș stânga, oferind astfel o concurență serioasă pentru postul lui Ionuț Amzăr, care a fost titular în ultimul an. De asemenea, el poate acționa și ca mijlocaș stânga într-un sistem de joc 3-5-2.

Kevin Ciubotaru a atras interesul unor mari cluburi, iar Dinamo a primit recomandări favorabile, ceea ce i-a determinat să-l aducă la echipă pentru a susține probele, deși în banda stângă Ionuț Amzăr, în vârstă de 20 de ani, a devenit o piesă importantă în echipa Dinamo.

Cum se caracterizează

„Calitățile mele sunt viteza, driblingul și rezistența. Am stilul de joc al lui Theo Hernandez de la Milan, cu toate că mai am mult de lucru cu piciorul drept. De fapt, mai am multe de învățat”, a declarat românul pentru sursa citată.

Totodată, a admis că ultimii ani, cu trialuri și cu mutări de la un club important la altul în căutarea transferului perfect, l-au cizelat și i-au dezvoltat o mentalitate de oțel.

Toate încercările ultimilor doi ani m-au fortificat incredibil pentru momentul adevărului. Am mers înainte ca robot, concentrat mental doar pentru a arăta cel mai bun fotbal de care sunt capabil. Nu mai am emoții”, a mai comentat puștiul.

Am încercat la 9 cluburi din Anglia până să primesc contractul de la Rangers. Am fost și m-am antrenat cu Chelsea, Spurs, West Ham, Watford, Southampton, Brentford, în timp ce Sheffield United și Leicester mi-au oferit posibilitatea de a semna cu academiile lor” – Kevin Ciubotaru

Citește și:

Viktor Orban, discurs la Tabăra de vară de la Tușnad: „Europa e ca un campion de box în vârstă”

Previous El poate fi arma secretă a ”câinilor”
Next Gestul incredibil al unui fotbalist

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *