Dinamo aduce un jucător din prima ligă


Dinamo este în discuții pentru aducerea lui Răzvan Began, portar în vârstă de 26 de ani, care a părăsit FC Botoșani după disputarea unui singur meci în acest sezon.

Contactat de GSP.ro, Gabi Glăvan, directorul sportiv al lui Dinamo, a confirmat că roș-albii vor să mai aducă un goalkeeper. În acest moment, primele două soluții ale „câinilor” sunt Adnan Golubovic și Filip Dujmovic, însă al doilea, conform surselor GSP, ar fi cerut să plece la altă echipă, pentru a avea mai multe șanse să evolueze.

Originar din Sighetu Marmației, goalkeeperul a venit în vară la FC Botoșani, de la Sepsi, dar a rupt contractul cu moldovenii după numai o prezență bifată în formația lui Marius Croitoru. El a fost titular în duelul cu Petrolul din runda #2, scor 1-1.

Contactat de GSP.ro, Răzvan Began a confirmat negocierile cu Dinamo:

„Am reziliat cu Botoșani din motive personale. Sunt mai multe motive, nu doar unul. Sunt în discuții cu Dinamo, care ar fi prima opțiune. Dacă semnez cu Dinamo, vin să mă bat la play-off. Lotul este bun, iar concurența pentru postul de portar va fi benefică. Eu sper să joc cât de curând titular. Nu-mi e frică de insolvență, nu cred că vor fi probleme”.

Ce a declarat Iftimie

„A plecat! După doar un meci, dar, da, a plecat de la noi. Nu s-a adaptat orașului, nu știu ce o fi fost cu el, dar a plecat. Nu știu unde s-a dus, n-am nicio idee, dar, unde se duce, să-și facă treaba, să fie sănătos!” – Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani, pentru Prosport.

Citește și:

Cum este atmosfera la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Pe cine poți întâlni și ce spectacole sunt

Previous Ce jucător l-ar putea înlocui pe Ciubotaru
Next O nouă entitate intră în acționariat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *