--> -->

Veste mare în această seară


-->
Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri! „Câinii” caută deja soluții pentru întărirea lotului.

Interdicția la transferuri pe care Dinamo o avea după memoriile depuse de Isma Lopez și Aleix Garcia a fost ridicată.

„Da, pot să vă confirm în premieră. A fost o problemă de anduranță, nu un blitzkrieg, dar acum se schimbă întreaga filosofie a clubului și toată perspectiva. Vă pot spune în premieră că primul transfer este Costantin Nica, un băiat pe care l-am văzut de foarte multe ori la antrenamente, care se pregătește exemplar și care merită să poarte tricoul lui Dinamo.

Vom avea 2-6 transferuri, în toate compartimentele. Avem o listă în vedere cu jucători pe care îi cunoaștem îndeaproape, care au mai evoluat în Liga 1, dar și noutăți. Cătălin Țîră este o soluție, da”, a dezvăluit Iuliu Mureșan, administratoul special al lui Dinamo, pentru GSP.ro.

Dinamo are voie să facă transferuri, dar acum are nevoie de bani. Vânzarea lui Deian Sorescu, mijlocaș în schimbul căruia „câinii” vor să obțină un milion de euro, ar putea fi soluția. Iuliu Mureșan a vorbit despre acest lucru.

„Cu Sorescu vom vedea, acum s-au schimbat multe. Acum avem altă perspectivă, gândim altfel strategia de mercato. Vrem să aducem jucătorii cât mai repede, pentru a avea cel puțin o săptămână de antrenamente înaintea meciului cu FCSB.

Vorbim de altă structură, este o mare victorie! Deja ne-am apucat de treabă. Vom veni cu vești bune și importante. Le mulțiumim pentru răbadare. Vom face un Dinamo mare”, a transmis Mureșan, prin intermediul GSP.ro.

Citește și:

Iulian Bulai îl ironizează pe Cîțu de Ziua Limbii Române: ”Cel mai important cuvânt, autostradă”

Previous Vești bune despre ridicarea interdicției
Next Cine va semna mâine cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *