Dinamoviștii abia așteaptă derby-urile


Dinamoviștii au terminat vacanța. Sau mare parte dintre ei. Jucătorii lui Ovidiu Burcă au făcut azi vizita medicală, iar peste 11 zile vor pleca în cantonament. Deniz Giafer e nerăbdător să se bată iar cu FCSB și Rapid.

Fotbaliștii lui Dinamo au trecut peste euforia promovării în Superligă, după barajul cu FC Argeș. Azi au mers la Policlinica Vitan, pentru a face testele medicale. Geani Crețu a revenit sub comanda lui Ovidiu Burcă, după împrumutul la Argeș. Mâine este rândul lui Ricci Grigore să ajungă în lotul dinamovist. Pe 26 iunie, roș-albii vor pleca în cantonamentul din Slovenia, acolo unde vor disputa 3 meciuri de pregătire: cu NK Aluminij (Slovenia) pe 28 iunie, cu Zalaegerszegi TE (Ungaria) pe 2 iulie și cu Dinamo Kiev (Ucraina) pe 5 iulie.

Dinamoviștii abia așteaptă să înceapă noul sezon. „Nu e chiar un șoc impactul cu prima ligă, dar evident că e altă viteză, alt ritm, alte forțe, credem că ușor-ușor o să ne obișnuim. Aștept derby-urile, cred că orice jucător le așteaptă cu brațele deschise. Pentru oricine joacă la Dinamo ordinea e Steaua (n.r. – FCSB), apoi Rapid, pentru că rivalitatea dintre Steaua și Dinamo e mai mare. Dar amândouă sunt derby-uri importante. Cred că și adversarii se bucură că am promovat, orice fotbalist vrea să joace în asemenea meciuri. Sunt sigur că fanii vor fi alături de noi și sezonul ăsta așa cum au fost până acum și cu ajutorul lor sper să facem un sezon bun. Cred că vor umple stadionul la fiecare meci, la cum îi știu”, a declarat Giafer.

„Noi trebuie să jucăm cum am făcut-o și anul trecut, chiar și mai bine, fiind un nivel mult mai bun. Noi trebuie să ne facem jocul nostru pe care o să-l pregătim în perioada următoare. Mă bucur că vom juca pe Arcul de Triumf, a fost casa noastră sezonul trecut și chiar ne am simțit foarte bine pe acest stadion. Fanii noștri sunt incredibili, nu mai sunt cuvinte pentru ei. Știam că o să se vândă abonamentele, chiar eram foarte foarte sigur”, a completat Ahmed Bani.

Citește și

Dinamo aștepta bani mulți în iulie. Loviți de realitate!

 

 

Previous Poți deveni acționar la Dinamo! Vezi cum
Next Anchetă la Dinamo după anunțul lui Nicolescu!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *