EXCLUSIV Jucătorul care a demonstrat că e esențial pentru Dinamo poate pleca


Dinamo a anunțat că se va întări în această vară dar până acum nu s-a adus decât un singur jucător, Ziggy Gordon, și deja se știe de cel puțin patru jucători care nu se mai întorc din vacanță: Rachid Ait Atmane, Damien Dussaut, Elvis Kabashi și Facundo Mallo.

Mai grav este că în cazul unor oferte bune vor mai pleca cei mai buni jucători. Dan Nistor este tentat ca în această vară să mai își încerce norocul în străinătate pentru a-i oferi copilului său o viață lipsită de griji. Iar Mircea Rednic a anunțat și el că din sezonul viitor nu mai vrea ca echipa să stea în Nistor: ”De doi ani tot construim echipa în jurul lui Nistor și tot în play-out jucăm” a spus antrenorul lui Dinamo într-o conferință de presă.

Culmea e că atunci când Nistor nu este pe teren sau nu este motivat, echipa nu reușește să câștige. Chiar antrenorul ”câinilor” recunoștea că play-off s-a pierdut și din cauza faptului că în decembrie Nistor a fost accidentat și n-a putut să joace. Așa că dacă pleacă el ar trebui să se aducă și un fotbalist foarte bun care să-l înlocuiască pe căpitanul care are a înscris 4 goluri în acest sezon și este cel mai bun pasator din Liga 1.

Mai este de urmărit și ce se va întâmpla cu Mattia Montini. Rednic nu a negat că în cazul unei oferte bune pentru Dinamo italianul va fi vândut. Iar cu 13 goluri înscrise din noiembrie, atacantul are șanse mari să găsească o echipă unde să fie remunerat mai bine și să plece în această vară de echipa din Ștefan cel Mare.

Rămâne de văzut însă pe cineva va aduce Dinamo în cazul în care cei doi vor fi vânduți.

Citește și:

Simon Zenke dezvăluie ce va face mai departe

-->
Previous Simon Zenke dezvăluie ce va face mai departe
Next Răducioiu pune presiune pe Rednic. Ce mesaj a avut

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *