Poți deveni acționar la Dinamo! Vezi cum


Șefii lui Dinamo încearcă să aducă fonduri la club, pentru a trece peste problemele din ultimii ani. Azi, Andrei Nicolescu a anunțat lansarea unei campanii, prin care se dorește cooptarea fanilor ca acționari.

Dinamo 2028 – Cel mai iubit și respectat club de fotbal din România. Acesta este obiectivul asumat de la cei de la Red&White Management, care au anunțat încă de la preluarea clubului pașii pe care îi au de făcut. Fanii dinamoviști înscriși în DDB și cei care au cumpărat bilete la meciurile echipei au primit azi un mail, prin care li se dau detalii despre campania care le poate oferi titlul de acționar. Prețul nu e deloc mic: aproape 1.200 de euro. Cei de la R&W țintesc strângerea a aproape 4.4 milioane de euro.

Iată ce a scris Andrei Nicolescu în mailul trimis fanilor:

„Dragă suporter Dinamo 1948,
Îți mulțumesc că ai fost alături de echipa noastră. Energia, pasiunea și încurajările pe care jucătorii Dinamo 1948 le-au simțit de la suporteri ne-au ajutat să obținem victorii importante pe teren și să readucem în Ștefan cel Mare bucuria de a juca în Liga I.
Numele meu este Andrei Nicolescu, Acţionar cofondator, Preşedinte şi Director General Dinamo 1948. Visul meu este ca Dinamo 1948 să ajungă cel mai iubit şi respectat club de fotbal din România. Pentru acest lucru, am alături o echipă profesionistă de management, oameni care iubesc fotbalul de calitate și sunt dedicați culorilor noastre. Îi poți cunoaște aici, pe site-ul oficial: 
https://www.rwm.ro/
Însă pentru ca această viziune să devină realitate, clubul Dinamo 1948 are nevoie acum de implicarea suporterilor săi adevărați. Astfel, în plus față de aportul de capital adus de echipa inițială de investitori, am ales să oferim fiecărui suporter posibilitatea de a pune umărul la viziunea Dinamo 1948 și de a deveni acționar în clubul nostru de suflet.

Începând din 15 iunie am lansat campania oficială pe SeedBlink, în care te poţi înscrie şi tu acum.
Între 15 iunie și 21 iunie, doar suporterii Dinamo 1948 au acces la acest proiect (abonații DDB și cei care au cumpărat bilete la meciurile echipei nostre). Suntem primul club de fotbal din România care are curajul unei astfel de inițiative și cred cu tărie că avându-i aproape pe suporterii Dinamo 1948, vom avea succes în realizarea viziunii noastre. Doresc din tot sufletul să văd clubul Dinamo 1948 susţinut prin aceleaşi mecanisme ca şi cluburi de top cum ar fi Real Madrid, FC Barcelona sau Bayern Munchen.
Întră pe linkul de SeedBlink, citește datele proiectului și devino acționar Dinamo 1948.

Cu încredere,
Andrei Nicolescu,
Actionar cofondator, Președinte și Director General Dinamo 1948″

 

Citește și

Dinamo aștepta bani mulți în iulie. Loviți de realitate!

 

 

Previous Dinamo, în mare pericol să nu facă transferuri
Next Dinamoviștii abia așteaptă derby-urile

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *