Anchetă la Dinamo după anunțul lui Nicolescu!


S-a dus liniștea la Dinamo. Ieri, Andrei Nicolescu, de la Red&White Management, trimitea un mail către fanii din DDB, pentru a-i îndemna să devină acționari la Dinamo. Unii fani au reacționat, întrebându-se cum s-a putut folosi date personale. Azi, clubul a dat un comunicat oficial.

Accesarea bazei de date cu numele și adresele de mail ale fanilor înscriși în DDB încinge spiritele de la Dinamo. Toți cei din plaforma care a ținut în viață clubul au fost invitați ieri să devină acționari la Dinamo, grație unei inițiative a celor de la Red&White Management. Mailul era semnat de Andrei Nicolescu.

Conducerea DDB a declarat că nu a purtat nicio discuție cu Nicolescu sau cu Red&White Management, pentru ca datele personale ale fanilor să fie utilizate. Clubul a reacționat azi printr-un comunicat oficial:

„Văzând dezbaterile din spațiul public privind o posibilă accesare nelegală a bazei de date a S.C. DINAMO 1948 S.A. în contextul lansării de către  RED & WHITE 2022 MANAGEMENT S.R.L. a proiectului de strângere de fonduri de pe SeedBlink, Administratorul Special Vlad Iacob și Administratorul Judiciar RTZ & Partners SPRL al Dinamo 1948 S.A. comunică următoarele:

1. Pentru S.C. DINAMO 1948 S.A. protecția datelor cu caracter personal a fost întotdeauna o prioritate;
2. S.C. DINAMO 1948 S.A. s-a asigurat dintotdeauna ca protecția datelor cu caracter personal să fie în conformitate cu dispozițiile legale aplicabile și cu cele mai înalte standarde de securitate și confidențialitate, cu scopul de a respecta drepturile și libertățile fundamentale ale omului;
3. S.C. DINAMO 1948 S.A. a evaluat periodic activitatea în privința protecției datelor cu caracter personal, pentru a se asigura că aceste drepturi sunt mereu respectate. Drept dovadă, niciodată până la data prezentei nu au existat niciun fel de discuții pe acest subiect;
4. Am demarat deja o anchetă internă pentru a clarifica dacă și în ce context au fost folosite de către terți, în mod nelegal, date cu caracter personal din baza de date aparținând S.C. DINAMO 1948 S.A.;
5. În condițiile în care după finalizarea anchetei interne se va dovedi că terți ar fi folosit în mod nelegal baza de date aparținând S.C. DINAMO 1948 S.A., ne rezervăm dreptul de a uzita de toate pârghiile legale pentru tragerea la răspundere a persoanelor responsabile”.
Citește și
https://doarromania.ro/bienvenido-borja-ex-dinamovistul-s-a-intors-in-liga-1/
Previous Dinamoviștii abia așteaptă derby-urile
Next Încă o amânare a aprobării Planului de reorganizare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *