Ce palmă pentru Borcea! Zăvăleanu contraatacă


Victoria lui Dinamo în manșa tur a barajului de promovare în Liga 1, 6-1 cu FC Argeș, l-a readus la lumină pe Cristi Borcea. Fostul acționar dinamovist, euforic după meci, a anunțat că ar putea investi din nou la club. Răzvan Zăvăleanu i-a dat replica.

Dinamo este pe cai mari. Se apropie de Liga 1, planurile pentru noul stadion sunt făcute, iar toate acestea atrag atenția foștilor acționari. Primul este Cristi Borcea, cel care ar putea ajuta din nou Dinamo, prin intermediul fiului Patrick. Mutarea nu este însă văzută cu ochi buni de administratorul judiciar al clubului din Ștefan cel Mare.

Zăvăleanu le-a transmis tuturor că ar fi trebuit să iasă la suprafață când Dinamo era aproape de groapă. „Tot timpul am observat o emulație în jurul rezultatelor. Am văzut că au apărut foarte mulți dinamoviști în ultima perioadă. M-aș fi bucurat să apară în perioada în care situația echipei era una extrem de grea. Atunci ai nevoie cel mai tare de ajutor. Nu mă refer la cineva anume, dar ați văzut câtă lume a fost prin lojă aseară. Vorbim despre oameni cu posibilități materiale, pe care îi cunoaștem drept dinamoviști. Puteau veni să ajute și până acum. În situația cea mai grea trebuie să dovedești prin fapte dinamovismul.

M-aș fi așteptat la mai mult ajutor. Nu l-am avut decât de la o mână de oameni, precum domnul Iuhasz, domnul Ciolan, suporteri. Ăștia au ținut steagul sus. Bine, fără falsă modestie, am fost și noi printre ei, inclusiv financiar. Dacă fiecare dinamovist cu posibilități materiale ar fi venit să ajute, astăzi probabil că am fi fost într-o situație mult mai bună. Dacă nu interveneam decisiv financiar, până acum Dinamo ar fi fost moartă. Se puteau face 10 stadioane, că nu s-ar mai fi întâmplat nimic. De asta m-aș fi așteptat să avem parte de ajutor atunci când era cazul. Am umblat 2 ani de am înnebunit după tot felul de oameni, pe care i-am considerat de potențial ajutor. Din păcate, nu l-am primit”, a spus Zăvăleanu la Digisport.

Citește și

Primă de la Cristi Borcea pentru Dinamo

 

 

Previous Ghezali a renăscut în tricoul lui Dinamo
Next Planul complet al companiei Red&White

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *