Continuă atacurile lui Borcea: „Ciocul mic”


Cristi Borcea, anterior implicat în acționariatul clubului Dinamo, a exprimat opinii critice în legătură cu Eugen Voicu, principalul acționar al companiei Red&White, entitatea care controlează Dinamo.

Retras din lumea fotbalului după ce a fost condamnat în „Dosarul transferurilor”, Cristi Borcea continuă să urmărească îndeaproape evoluțiile de la Dinamo, deși nu este adeptul conducerii actuale.

Declarațiile dure au fost declanșate de afirmația lui Eugen Voicu dată într-un interviu pentru Fanatik, în care a fost întrebat dacă ar fi de acord cu un eventual revenire a lui Borcea: „Nu e profilul pe care ni-l dorim în acționariat. Vrem să vorbim de o nouă eră la Dinamo în care lucrurile se întâmplă puţin diferit faţă de cum se întâmplau în trecut, pe vremea dumnealui, pe vremea altora”.

Iar declarația nu i-a picat bine fostului acționar. Mai întâi, Cristi Borcea a declarat că: „La Dinamo nu e important să rămâi și să te bați pentru retrogradare, important este să ataci cupele europene, campionatul, Cupa. Dacă rămâne Voicu, nu cred că se va întâmpla asta.

Să dea Dumnezeu ca Dinamo să rămână în Liga 1, asta ne dorim toți dinamoviștii! Dar eu zic că nu-l prind pe Voicu două paltoane. Cum a spus el, nu este de talia lui Dinamo. Ca exprimare, ca fizic, și ca mentalitate financiară. Uitați-vă la Șucu. A venit de un an și a băgat 15 milioane de euro”.

Apoi, a mai avut o declarație acidă.

„Trebuie să creezi un antrenor, dacă vezi că e dedicat și muncește. Pe Andone l-am ținut, am luat Cupa. Iar după aia am luat și campionatul, și Cupa. Apropo, nu se poate compara și nu poate vorbi unul ca Voicu. Păi, eu am luat de două ori toată Craiova, am luat tot ce era mai puternic în România. Am luat de la Steaua, de la Rapid, de la Timișoara, tot!

Îți trebuie foarte mulți bani. Îți trebuie pasiune. Îl înțeleg că n-o are, dar până va ajunge la nivelul de a nu se mai bate la retrogradare, ciocul mic!”, a spus Borcea, potrivit sport.ro.

Citește și:

O nouă perlă a turismului românesc: este într-o zonă cunoscută pentru proprietățile sale curative

Previous Semnal de alarmă tras de Kopic
Next Veste importantă în ziua meciului cu Oțelul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *