Andrei Nicolescu, discurs mai domol: ”Multă frustrare”


Andrei Nicolescu și-a mai domolit discursul la adresa arbitrilor, dar în continuare este foarte supărat și spune că s-a acumulat foarte multă frustrare.

„Astea rămân discuții (n.r. dacă trebuia să primească sau nu Dinamo penalty). Ceea ce e important e că în momente cheie ale jocului Dinamo nu primește ceea ce merită și probabil datorită faptului că nici nu suntem în cel mai bun moment al nostru din punct de vedere al exprimării fotbalistice aceste momente contează foarte mult pentru noi. Și tocmai de aceea aseară am fost mai supărat, dar realitatea rămâne că în ultimele zece meciuri sau chiar mai mult, Dinamo are parte de faze care toate sunt interpretate în defavoarea ei. Mă gândesc așa acum repede la meciul cu Petrolul. Portarul Petrolului prinde mingea și are o reacție foarte violentă la adresa jucătorului nostru, Gregorio. Fază similară, anul trecut, între Farul și CFR, se dictează penalty la Arlauskis și Farul câștigă campionatul. E chiar mai evidentă (n.r. faza din meciul lui Dinamo).

Toate astea pe fondul suferinței pe care noi o avem, adică noi trebuie să ne recunoaștem și greșelile noastre și faptul că poate nu am fost atât de bine pregătiți pe cât am crezut pentru acest tur de campionat. Generează foarte multă frustrare toate interpretările astea în defavoarea noastră.

(n.r. aseară spunea că este o conspirație a arbitrilor împotriva lui Dinamo) Da, nu știu dacă am vrut să sune chiar așa, pentru că într-adevăr e foarte greu de crezut că în anul 2023 acestea lucruri ar fi posibile, dar maniera în care se produc una după alta, una după alta, una după alta mi-a creat destul de multă frustrare aseară”, a spus Andrei Nicolescu la PROSPORT LIVE.

Citește și:

Dinamo are gazon de top!

Previous Claudiu Niculescu: ”Conducerea a greșit”
Next Transferuri la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *