Transferuri la Dinamo


Dinamo are nevoie urgent să se întărească ca să poată să reziste în Liga 1 și după finalul acestui sezon. De acest lucru sunt conștienți și conducătorii clubului, care anunță schimbări și din acest punct de vedere. Din informațiile doardinamo.ro noul antrenor a cerut transferuri ca să garanteze că poate salva echipa.

„Mizăm foarte mult pe experiența lui (n.r. a noului antrenor) ca măsurile și schimbările pe care le facem să fie cele care trebuie pentru ca Dinamo să arate din ianuarie, după perioada de cantonament, altfel. Asta înseamnă inclusiv partea de transferuri.

(n.r. își permite Dinamo?) Astea sunt niște chestiuni interne și credeți-ne le vom rezolva. Cum am rezolvat totul până acum, deși de fiecare dată când s-a ivit câte o mică problemă la Dinamo ni s-a cântat prohodul și nouă celor care suntem la cârma acestui club mare ni s-a aruncat în față că nu rezolvăm nimic. Totuși, pe toate le-am rezolvat, bucată cu bucată, și o vom rezolva și pe aceasta”, a spus Andrei Nicolescu, la ProSport Live.

Citește și:

Răsturnare de situație! Ovidiu Burcă rămâne la Dinamo

Previous Andrei Nicolescu, discurs mai domol: ”Multă frustrare”
Next Primul transfer pe care îl vrea Kopic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *