Modelul lui Nicolescu ca om de fotbal: ”E zeu”


Andrei Nicolescu a criticat în general conducătorii care provin din foști fotbaliști, dar a lăusat un om de fotbal pentru ceea ce a făcut pentru fenomen. Este vorba despre Gică Hagi.

”Mie mi se pare că Gheorghe Hagi este zeu în România. Ca fotbalist, a făcut ce a făcut. După cariera de fotbalist, a dat tot ce putea. Eu cred că ce se întâmplă la Farul va căpăta o altă dimensiune atunci când el va înțelege că se poate ajuta de niște oameni cu expertiză în alte domenii.

Mie mi se pare că Gheorghe Hagi este zeu în România. Ca fotbalist, a făcut ce a făcut. După cariera de fotbalist, a dat tot ce putea. Eu cred că ce se întâmplă la Farul va căpăta o altă dimensiune atunci când el va înțelege că se poate ajuta de niște oameni cu expertiză în alte domenii.

Pentru fotbalul din România, el este un exemplu. Nimeni care a primit de la fotbal ceva, notorietate, bani, expertiză, nu a întors fotbalului din România mai nimic. Doar Hagi a făcut asta. Poate că dacă și alții se vor orienta către academii și vor mai fi 5, 6, 10 care se vor lupta cu cea a lui Hagi, va interveni și alt factor”, a declarat Andrei Nicolescu.

Citește și:

Alepu, locație superbă lângă Sozopol

Previous Nicolescu: ”Poate fi un om care să fie aproape de Dinamo”
Next Poate prelua Dinamo: ”Au existat tatonări”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *