Un fotbalist de la Chiajna amenință Dinamo: ”Mereu am făcut meciuri foarte bune”


Adversarii se mobilizează atunci când întâlnesc Dinamo și chiar un fost dinamovist e convins că va face din nou un meci mare contra echipei din Ștefan cel Mare luni seară. Thaer Bawab povestește de ce nu s-a adaptat în ”haită”, chiar dacă aici a găsit cei mai buni fani.

„Nu pot să zic că a fost o perioadă bună pentru mine. Din păcate, a fost destul de rău. Am fost acolo cu foarte mult entuziasm, chef şi, din păcate, nu a fost prea bine. Am fost cu mister Andone atunci şi nu au fost rezultate, apoi, după două meciuri, a fost schimbat.

Tot timpul când am jucat împotriva celor de la Dinamo, şi la Mediaş, şi la Craiova, am făcut meciuri foarte bune şi asta am şi zis la prezentare că sper să fac cel puţin meciuri la fel de bune cum am făcut împotriva lor.

A venit mister Contra şi fiecare antrenor are gusturile lui, iar mie nu mi-a dat multe şanse, nu am fost bine văzut în ochii lor şi asta este. Am vrut multe şi pentru suporteri, pentru că, pentru mine, sunt cei mai buni din oraş” , a declarat Thaer Bawab pentru Telekom Sport.

Citește și:

Penedo nu va mai fi căpitan, dar anunță: ”Pentru mine a fost o onoare”. Ce spune despre Rednic

-->
Previous Penedo nu va mai fi căpitan, dar anunță: ”Pentru mine a fost o onoare”. Ce spune despre Rednic
Next Dorinel Munteanu, declarații TARI înaintea meciului cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *