Dorinel Munteanu, declarații TARI înaintea meciului cu Dinamo


Pentru Dorinel Munteanu este un meci mai mult decât special luni seara, de la 21:00, cu echipa din Ștefan cel Mare. El va întâlni formația la care s-a consacrat ca jucător, dar la care a fost și antrenor.

„E un meci special pentru mine, dar îmi doresc să câştig. Ne dorim sau mi-aş dori ca jucătorii mei să-mi demonstreze că jocul de la Voluntari a fost un accident. Ne-am pregătit bine, însă din păcate avem 2 indisponibilităţi pentru acest meci: Matei e accidentat, iar Bărboianu e suspendat

Eu nu am un duel special cu niciun antrenor din Liga 1. Cred că trebuie să ne respectăm ca antrenori şi să ne respectăm şi ca echipe. Jucătorii vor decide pe teren, iar cel mai bun să câştige.

Dinamo poate să prindă o zi bună şi poate câştiga cu orice adversar din Liga 1. Au jucători periculoşi, precum Grozav, Nistor…dar eu mă bazez pe echipa mea şi pe jocul colectiv pentru acest meci. Mai avem mult de muncă până când vom arăta aşa cum îmi doresc eu. Cred însă în jucătorii mei şi chiar dacă am fost dezamăgit de meciul de la Voluntari sunt mulţumit de felul în care muncim”, a declarat Dorinel Munteanu într-o conferință de presă.

Citește și:

Un fotbalist de la Chiajna amenință Dinamo: ”Mereu am făcut meciuri foarte bune”

-->
Previous Un fotbalist de la Chiajna amenință Dinamo: ”Mereu am făcut meciuri foarte bune”
Next Când apar primele transferuri la Dinamo. De ce vrea Rednic să renunțe la Penedo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *