Cum a reușit Negoiță să facă rost de bani pentru echipă luna aceasta


Ionuț Negoiță a spus clar că nu mai bagă bani din propriul buzunar până când nu se găsește cineva care să vină să cumpere clubul. Adică echipa din Ștefan cel Mare trebuie să se autofinanțeze ca să existe. Dar cum clubul nu a vândut pe nimeni în ultima vreme, tranzacția lui Mihai Neicuțescu fiind blocată de Florin Prunea acum o lună de zile, echipa are din nou probleme financiare.

Așa că Negoiță le-a transmis conducătorilor clubului să vândă mașini. Mai exact 20 din cele 25 de autoturisme primite de la fostul sponsor, Honda. S-au păstrat doar 5 mașini, care au fost acordate definitiv de Honda către clubul din Ștefan cel Mare.

Acum, echipa are contract cu SIXT, firma de închirieri care le-a livrat jucătorilor mașini OPEL. Doar că aceste automobile sunt doar închiriate, nu sunt pe acordate definitiv, scrie Gazeta Sporturilor.

Aceeași sursă mai menționează și că Claudiu Florică ar vrea întreg pachetul de acțiuni de la Dinamo pentru 3 milioane de euro, adică 92,7%. Rămâne însă de văzut dacă Negoiță o să fie de acord să cedeze principala lui sursă de bani din ultimii ani pentru această sumă.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Ce se întâmplă cu vânzarea clubului către Claudiu Florică

Previous ULTIMA ORĂ Ce se întâmplă cu vânzarea clubului către Claudiu Florică
Next Dinamo și-a aflat adversara din Cupa României

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *