ULTIMA ORĂ Ce se întâmplă cu vânzarea clubului către Claudiu Florică


Vânzarea clubului către Claudiu Florică a fost singura speranță a fanilor că echipa lor se va mai lupta într-o zi la trofee importante și că vor scăpa de Ionuț Negoiță, care a devenit un fel de ”omul negru” în Ștefan cel Mare după ce l-a îndepărtat în vară pe Mircea Rednic, antrenorul favorit al suporterilor.

Vânzarea trebuia să se facă săptămâna aceasta, mai exact mâine, 1 octombrie, dar se pare că lucrurile nu sunt chiar bătute în cuie. A apărut o datorie de încă 2 milioane de euro care se adaugă celor 3 care ar trebui achitate pentru club, iar din sursele noastre, Florică nu mai este atât de încântat de tranzacție.

Dacă nu se schimbă nimic, Dinamo va rămâne tot cu Negoiță, care în continuare nu are de gând să mai facă eforturi financiare pentru echipă. Cu toate acestea, jucătorilor și staff-ului li s-a promis să li se vor vira salariile restante înaintea derby-ului cu FCSB pentru că acționarul majoritar al ”câinilor” este convins că o victorie cu marea rivală ar calma mult spiritele în Ștefan cel Mare, chiar dacă vânzarea clubului nu se va perfecta acum.

Citește și:

Rednic și-a găsit echipă: „E favorit” Merge în Venezia Nordului

Previous Rednic și-a găsit echipă: "E favorit" Merge în Venezia Nordului
Next Cum a reușit Negoiță să facă rost de bani pentru echipă luna aceasta

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *