Adrian Mutu va juca contra lui Dinamo


Surpriză. Directorul general al dinamoviștilor, Adrian Mutu, va juca împotriva echipei din Ștefan cel Mare, duminica viitoare, pe 3 septembrie. El o face în scop caritabil dar și în memoria unui mare fotbalist, Nicolae Dobrin. Pe stadionul din Pitești se va organiza partida dintre FC Argeş 1998 şi Dinamo 2000.

Pe 26 august, Gicu Dobrin ar fi împlinit 70 de ani, dar în acelaşi timp se va comemora 10 ani de la dispariţia Gâscanului.

Pe lângă dorinţa organizatorilor de a chema suporterii alături de noua echipă, meciul va avea şi un scop caritabil. Astfel „Finala Legendelor” va beneficia de tricouri dedicate acestui eveniment, inscripţionate cu numele jucătorilor de la FC Argeş şi Dinamo, care apoi vor fi vândute la licitaţie. Banii încasaţi vor fi donaţi către un caz special.

„Finala Legendelor” va fi un remember al partidei memorabile din anul 1979, atunci când FC Argeş a învins cu scorul de 4-3 pe Dinamo în ultima etapă şi şi-a adjudecat cel de-al doilea titlu de campioană. Golul victoriei de pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost înscris chiar de Dobrin, în ultimul minut de joc. De altfel, nu puţini sunt cei care susţin că acel meci a fost cel mai frumos din istoria fotbalului românesc! La meciul demonstrativ din 3 septembrie vor fi invitaţi cât mai mulţi dintre protagoniştii acelei partide, din ambele tabere, iar lovitura de începere va fi dată de doamna Gica Dobrin.

Printre cei care vor confirma prezenţa pe stadionul „Nicolae Dobrin”: Bogdan Vintilă, Dani Coman, Vasile Popa, Constantin Schumacher, Jean Barbu, Adrian Mutu, Cristi Bălaşa (FC Argeş 1998).

De partea cealaltă: Florin Prunea, Liviu Ciobotariu, Ionuţ Lupescu, Giani Kiriţă, Florentin Petre, Adrian Mihalcea şi Jean Vlădoiu (Dinamo 2000).

Intrarea va fi liberă.

Citește și:

INTERVIU Maxi Oliva: ”Dacă facem asta vom fi campioni”

-->
Previous ECONOMIE Cât câștigau pe lună împreună Bumba, Busuladzic și Albin
Next Contra: ”Suntem descoperiți”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *