Contra: ”Există posibilitatea să plec”


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, pune presiune pe patronul Ionuț Negoiță și pe cei care sunt delegați să aducă jucători la echipa din Ștefan cel Mare. Așa cum anunțam zilele trecute, tehnicianul are specificat în contract că poate pleca în cazul în care nu i se aduc jucători de valoare sau se renunță la fotbaliștii de valoare fără să i se aducă alții la fel de valoroși în locul lor. De asemenea, el poate pleca la o echipă din Spania și în străinătate având o clauză de doar 60.000 de euro.

„Am avut o primă discuție la începerea play-off-ului, dar nu a fost nimic foarte serios, eram concentrat pe meciurile care urmau. Am discutat serios cu vreo trei săptămâni înainte de terminarea campionatului.

Dacă nu se respectă ceea ce am cerut, există posibilitatea să plec. De altfel, pot pleca dacă voi avea o ofertă din Spania sau din alt campionat puternic, am o clauză de eliberare. În fotbal se pot întâmpla multe. Deocamdată, gândul meu este aici, încep pregătirea echipei, facem programul, ne uităm după jucători și încercăm să facem o echipă echilibrată.

Ceea ce pot să spun este că există clauze în contract care specifică foarte clar posibilitatea ca eu să plec, dacă nu se îndeplinesc anumite condiții” , a declarat Cosmin Contra pentru Dolce Sport.

Citește și:

Ce jucători dinamoviști sunt convocați la naționale

Previous Ce a spus astăzi Carmen Dan
Next Craioveanu o vede pe Dinamo favorită

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *