Absențe importante la meciul cu Rapid


Fără Dani Iglesias și Gorka Larrucea în teren, Dinamo a remizat cu Petrolul Ploiești, 1-1. Aceștia vor fi indisponibili pentru Dinamo și în partidele cu Metaloglobus și Rapid, programate în următoarea săptămână.

La finalul confruntării cu „lupii galbeni”, Ovidiu Burcă a vorbit de accidentările celor doi mijlocași și a explicat că aceștia nu vor putea să-i ajute pe alb-roșii în următoarea perioadă.

„Nu știu dacă sunt accidentări grave. Dar 10-12 zile sunt în afara circuitului după mai vine și perioada în care trebuie să se întoarcă la antrenamentul specific. Dar cam 2 săptămâni sunt afară”, a spus Ovidiu Burcă la finalul partidei cu Petrolul.

Pentru Dinamo urmează o perioadă cu două jocuri într-o săptămână. Marți, „câinii” se vor deplasa la Târgoviște pentru partida din Cupa României, cu Metaloglobus, ca mai apoi, pe 1 septembrie, să evolueze în derby-ul cu Rapid în campionat.

„Lamine Ghezali se simte bine, a stat o lună de zile. Nu mai are dureri, dar e nevoie de răbdare să revină la forma inițială.”

Citește și:

Marcel Ciolacu a izbucnit la Crevedia, când a fost întrebat de primarul PSD din Caracal: „Am vreo obligație?”

Previous Cristi Borcea: „Bag 15 milioane”
Next Planul lui Burcă pentru meciul de Cupă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *