Ce jucători dinamoviști sunt convocați la naționale


Patru jucători sunt convocați la echipele naționale ale României. Este vorba despre Sergiu Hanca, Ionuț Nedelcearu, Liviu Gheorghe și Claudiu Stan.

Ionuț Nedelcearu la U21

La “tineret”, selecționerul Daniel Isăilă a anunțat lotul de jucători pentru partida cu Liechtenstein, programată pe 13 iunie, la Vaduz, de la ora 19:00.
Fundașul central Ionuț Nedelcearu se numără printre cei 21 de „tricolori” convocați la debutul în campania de calificare la Euro 2019, competiție programată în Italia și San Marino.
Selecționata noastră, formată din fotbaliști născuți începând cu 1 ianuarie 1996, a fost repartizată în Grupa 8, alături de Portugalia, Elveția, Țara Galilor, Bosnia Herțegovina și Liechtenstein.
39 de meciuri / 3 goluri în toate competițiile (33 / 3 în Liga 1 Orange, 4 în Cupa Ligii Adeplast, 2 în Cupa României) a adunat Ionuț Nedelcearu în sezonul trecut.

Liviu Gheorghe la U18

Reprezentativa Under 18 a României va disputa, pe 30 mai și pe 1 iunie, la Centrul Național de Fotbal Buftea, două jocuri de pregătire în fața selecționatei similare a Muntenegrului.
Mijlocașul Liviu Gheorghe se află pe lista selecționerului Adrian Boingiu, a anunțat Federația Română de Fotbal pe site-ul oficial.
Selecționata pregătită de Adrian Boingiu va face în luna iulie pasul spre Under 19, iar în toamnă va evolua alături de Rusia, Grecia și Gibraltar în Grupa 10 din prima fază a preliminariilor Campionatului European pentru juniori Under 19 – Finlanda 2018.

Claudiu Stan la U16

Mijlocașul Claudiu Stan, un alt junior al clubului din Ștefan cel Mare, a fost selecționat la lotul național U16, pregătit de Sorin Colceag, pentru meciurile amicale cu reprezentativa similară a Poloniei.
Reprezentativa tricoloră alcătuită din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2001 se pregătește pentru primele meciuri oficiale, pe care le va disputa în turul inaugural din preliminariile Campionatului European pentru juniori Under 17 – Anglia 2018.
În perioada 23-29 octombrie 2017, România va fi gazda unei grupe în care adversarele vor fi Lituania, Luxemburg și Austria.

Sursa: fcdinamo.ro

Previous Dinamo a câștigat Cupa României la Under 17
Next Senatorul Șerban Nicolae: ”Stau în genunchi ca stadionul să se facă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *