Cosmin Contra e aproape de revenire


-->
Cosmin Contra, fostul jucător și antrenor al lui Dinamo, ultima oară în urmă cu 2 ani, este aproape de CFR Cluj. Conform Prosport, Neluțu Varga nu stă pe gânduri și are deja varianta bombă pregătită pentru înlocuirea lui Dan Petrescu de pe banca lui CFR Cluj.

Cosmin Contra, fost selecționer al României și fotbalist la AC Milan sau Atletico Madrid, printre altele, este prima soluție a patronului campioanei României, dacă „Bursucul” va alege să părăsească echipa, conform Fanatik.

„Guriță” este liber de contract de la finele sezonului precedent, când s-a despărțit de Al Ittihad după ce a pierdut titlul, cu toate că avea aproape 10 puncte avans la un moment dat.

Pentru Contra, ar fi a cincea experiență la nivelul Superligii, după o scurtă perioadă la Poli Timișoara (2010), un mandat la Petrolul Ploiești (2012-2014), soldat cu o Cupă a României (2013), dar și două descălecate la Dinamo București (2016-2017, 2020).

În cazul în care fostul selecționer nu va da curs unei posibile oferte din partea lui Neluțu Varga, omul de afaceri are pregătită și o variantă de rezervă.

Costel Gâlcă, și el liber de contract după experiența de la Al Hazem, este al doilea nume de pe lista lui CFR Cluj. Antrenorul a avut o singură aventură în fotbalul intern, la FCSB, în sezonul 2014-2015, când a reușit tripa Liga 1 – Cupa României – Cupa Ligii.

Citește și:

Ruby și Dorian Popa au primit facturi mari la curent: ”Șocuri”

Previous Cu cine va juca Dinamo în play-off-ul Cupei
Next Programul DDB oferă vestea cea mare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *